Inés Arrimadas

Barcelona, Hotel Avenida Palace (Gran Vía de les Corts Catalanes, 605-607) 9:15 horas
Miércoles, 13 Diciembre, 2017 - 09:15

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària y la Fundació Bancària ”la Caixa”. Plazas Limitadas

Inés Arrimadas
Candidata a la Presidencia de la Generalitat de Catalunya por Ciudadanos

mostrar biografía

Nascuda a Jerez de la Frontera (Cadis) el 1981. Viu a Barcelona (Barcelonès).
 
Formació i activitat professional
 
Llicenciada en dret (especialitat de dret de l'empresa) per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Llicenciada en administració i direcció d'empreses per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Programa internacional de gestió empresarial i negocis internacionals a l'escola superior de comerç Institut de Préparation à l'Administration et à la Gestion (IPAG) a Niça (França).
 
Idiomes: anglès (CAE, de la Universitat de Cambridge) i francès (DELF B2, del ministeri francès de l'educació nacional).
 
Ha treballat com a responsable de qualitat i administració d'un grup d'empreses de serveis industrials en el sector petroquímic durant un any i mig, i com a consultora en una empresa de serveis de consultoria estratègica i de gestió durant més de sis anys.
 
Trajectòria política i institucional
 
Portaveu de l'Agrupació de Joves de Ciutadans (2011-2012). Membre del comitè executiu de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's) des del 2011, actualment secretària de formació.
 
Ha estat candidata de C's a la presidència de la Generalitat a les eleccions del 2015.
 
Diputada de la X legislatura (2012-2015). Durant la X legislatura va ser portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans i portaveu a les comissions parlamentàries d'empresa i ocupació, polítiques de lluita contra la desocupació, igualtat, joventut, reforma horària, investigació sobre la fallida d'Spanair i el Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT).
 
Activitat cívica i cultural
 
Col·legiada en l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Segona posició com a Jove Europeu de l'Any 2014 en els Premis Leader (Liberal Democrat Local and Regional Politicians Awards), concedits per l'Aliança dels Demòcrates i Liberals en el Comitè de les Regions de la Unió Europea.
 
Participació com a ponent en una vintena de jornades i seminaris de contingut tècnic i jurídic amb relació a l'ofici de la consultoria.
 
Fuente: www.parlament.cat

Presentadora

Carina Mejías
Presidenta del Grupo Municipal de Ciudadanos en el Ayuntamiento de Barcelona

mostrar biografía

(Barcelona, 1964). Licenciada en Derecho por la Universidad de Barcelona, Máster en Estudios Humanísticos y Sociales por la UOC, postgrado en Derecho de Fundaciones por la UIC y Máster en Derecho Concursal por la UVIC.
 
Es miembro del ICAB y desde 1991 ha ejercido como abogada y procuradora de los tribunales.
 
Será la portavoz de C’s en el Ayuntamiento de Barcelona durante la legislatura 2015-2019.
 
Fuente: www.ayuntamiento-barcelona.ciudadanos-cs.org